YURDUM BAŞLIK


Anasayfa


     Erkek Bebek İçin Pasta

   
Ürün Kodu : 132312
Fiyat : 170 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Siparişinizi Verdiğinizde Teslim Gününde Taze Olarak Yapılır.Hazırlanan Pasta Özel Kutusuyla Birlikte Adresinize Sağlam Bir Şekilde Teslim Edilir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Pasta siparişiniz alıcı kişi/kurumun belirtmiş olduğunuz adresine teslim edilecektir.Belirtmiş olduğunu adreste alıcı kişiye/kuruma ulaşılamaması durumunda pastanız bina görevlisine, tanıyana veya komşuya imza karşılığında teslim edilebilir.

Bazı iş yerlerinde, hastane ve okullarda ve bu gibi yerlerde pastanızı getiren tarafından teslim edilmesine izin verilmemektedir.Bu durumda pastanız resepsiyon, danışma veya orada bulunan yetkili görevliye imza karşılığında teslim edilmektedir.

Doğum günü partilerinde,toplantılarda ve benzeri etkinliklerde pastanın alıcıya teslim edilememesi durumunda görevli veya yetkiliye imza karşılığında teslim edilmektedir.

Yukarıdaki koşulların bulunmaması, sağlanamaması veya adresin yanlış verilmesi durumunda pasta üretim yerine döner ve başka bir saattte veya zamanda tekrar GÖNDERİLMEZ.Alıcı veya gönderici üretim yerine isterse aynı gün içinde gidip alabilirler. 
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj